Κορυφαίες πωλήσεις

Πληροφορίες

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 

Μέσω εταιρείας Γενική Ταχυδρομική

ΕΛΛΑΔΑ :

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΜΕΧΡΙ 2 ΚΙΛΑ

ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΟ

ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

6,25 €

+1,25 €

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

6,25 €

+ 1,25 €

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

6,25 €

+ 1,25 €

 

Προορισμοί εκτός Ελλάδος

Για τις εκτός Ελλάδος αποστολές δεν ισχύει η πρακτική της αντικαταβολής . Τα έξοδα για την  αγορά των προϊόντων και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό πρέπει να εξοφληθούν προκαταβολικά  με  κατάθεση εμβάσματος σε λογαριασμό της επιχειρήσεως. Έτσι τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ως εξής :

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΖΩΝΗ 1 

ΑΓΓΛΙΑ , ΑΥΣΤΡΙΑ , ΒΕΛΓΙΟ , ΓΑΛΛΙΑ , ΔΑΝΙΑ , ΙΤΑΛΙΑ , ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ , ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΤΣΕΧΙΑ

16,60 € ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ 5,50 € ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΛΟ

ΖΩΝΗ 2

ΕΣΘΟΝΙΑ , ΙΡΛΑΝΔΙΑ , ΙΣΠΑΝΙΑ , ΛΕΤΟΝΙΑ , ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ , ΜΑΛΤΑ ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ , ΠΟΛΩΝΙΑ , ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ , ΣΛΟΒΑΚΙΑ , ΣΛΟΒΕΝΙΑ , ΣΟΥΗΔΙΑ , ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ  

22,00 € ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ 8,00 € ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΛΟ

ΖΩΝΗ 3

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ   ΚΥΠΡΟΣ

13,50 € ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ 3,00 € ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΛΟ

ΖΩΝΗ 4 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

17,50 € ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ 5,70 € ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΛΟ

ΖΩΝΗ 5

ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ , ΚΟΣΣΟΒΟ , ΚΡΟΑΤΙΑ , ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ , ΡΟΥΜΑΝΙΑ , ΣΕΡΒΙΑ , ΤΟΥΡΚΙΑ , ΣΚΟΠΙΑ 

19,50 € ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ 3,00 € ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΛΟ

ΖΩΝΗ 6

ΑΦΡΙΚΗ , ΑΜΕΡΙΚΗ (ΝΟΤΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ) ΩΚΕΑΝΙΑ , ΑΣΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ)

27,00 € ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ 5,30 € ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΛΟ

ΖΩΝΗ 7

ΑΝΔΟΡΑ , ΓΙΒΛΑΡΤΑΡ , ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ , ΕΛΒΕΤΙΑ , ΙΣΛΑΝΔΙΑ , ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ , ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ , ΜΟΛΔΑΒΙΑ , ΝΟΡΒΗΓΙΑ , ΟΥΚΡΑΝΙΑ , ΡΩΣΙΑ , ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

23,00 € ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ 3,70 € ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΛΟ

-ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ :

(ΑΥΣΤΡΙΑ,ΒΕΛΓΙΟ,ΓΑΛΛΙΑ,ΔΑΝΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΕΣΘΟΝΙΑ,ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΙΣΛΑΝΔΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΛΙΘΟΥΝΙΑ,ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ,Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ

 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,ΣΛΟΒΑΚΙΑ,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ,ΦΙΛΑΝΔΙΑ,ΤΣΕΧΙΑ,ΠΟΛΩΝΙΑ) ΕΚΤΟΣ Γερμανια Κύπρο .

26.00 ευρώ πρωτα 2 κιλα και 3,70 ευρώ για καθε επιπλέον κιλο.

 

-ΓΕΡΜΑΝΙΑ –ΚΥΠΡΟΣ –ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ :

 

16,00 ευρώ τα δύο πρωτα κιλα και 5 ευρώ για καθε επιπλεον κιλο.

 

-ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΣΙΑ-ΩΚΕΑΝΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ :

 

30,70 ευρώ τα πρώτα 2 κιλα και 4,7 ευρώ για καθε επιπλεον κιλο.

 

-ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ :

(ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ,ΚΡΟΑΤΙΑ,ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΣΕΡΒΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ) ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

22,00 ευρώ τα πρωτα 2 κιλά και 2,4 ευρώ για καθε  επιπλεον κιλο

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Η παράδοση των προϊόντων στην εταιρεία courier ή μεταφορική προς αποστολή, εφόσον αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα από την επιχείρησή μας, γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν η παραγγελία γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.  Για τα υπόλοιπα προϊόντα ισχύει η ένδειξη της διαθεσιμότητας σε εργάσιμες ημέρες. Οι μεταφορές των προϊόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη* και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη επιχείρηση courier ανάλογα την περιοχή του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, αυτές εκτελούνται με δαπάνη του καταναλωτή.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή και παραμένουν στην κυριότητά μας μέχρι την τελική εξόφληση.

ΧΡΟΝΟΣ –ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ/ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η επιχείρηση ευθύνεται για το χρόνο παράδοσης του εμπορεύματος προς μεταφορά στην εταιρεία courier ή μεταφορική εταιρεία, κάτι για το οποίο θα σας ενημερώνουμε με e-mail, όχι όμως και για το χρόνο τελικής παράδοσής του από αυτή στον καταναλωτή, ευθύνη η οποία βαρύνει αποκλειστικά την τελευταία.

Οι ημέρες και ώρες παράδοσης είναι: Από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από ώρα 08:00 έως 14:00, το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί μόνο για courier) από ώρα 08:00 έως 14:00 και τα απογεύματα (εφόσον ζητηθεί μόνο για courier).

Eξαιρούνται οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Σε περίπτωση που μένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή, η παραγγελία σας θα φτάσει μέχρι τον κοντινότερο σταθμό και θα πρέπει να την παραλάβετε από εκεί.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@theohari-olivesoap.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104655166 για να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο του theohari-olivesoap.gr . Η δυνατότητα αυτή παρέχεται πριν από την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα μέσω email. 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

* Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω email στο info@theohari-olivesoap.gr.

* Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

* Τα προϊόντα συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1. Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα του THEOHARI-OLIVESOAP.GR (πχ. Λάθος στον κωδικό προϊόντος κ.ά.) ,τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν την THEOHARI-OLIVESOAP.GR όπως και τα μεταφορικά έξοδα της δεύτερης αποστολής του προϊόντος.

2. Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα του καταναλωτή , τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Στην τελευταία περίπτωση επιστρέφεται στον καταναλωτή η αξία του προϊόντος χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα της αρχικής αποστολής και της επιστροφής του προϊόντος όπως και τα έξοδα αντικαταβολής (εφόσον υπήρχε).